Eindelijk is het zover.

17-09-2014 21:55

Na ontzettend veel voorpret, is morgen dan eindelijk de dag aangebroken dat we weer richting schiphol mogen rijden voor een heerlijke vakantie in het ons zo geliefde Florida (Lees: Orlando)!

Alles is geregeld, de koffers zijn gepakt, de papieren zitten in een mapje bij elkaar, de snoepjes voor in het vliegtuig zijn gekocht. Kortom als het goed is zijn we ready to go. Ook onze lieve poes is in goede handen bij onze buren en dat is ook een geruststellend gevoel. Zo kan ze lekker in haar eigen omgeving blijven!

We hebben afgelopen weken nog wat leuke groupons gekocht, waaronder een minigolf voucher by pirates adventures. Daniel en ik zijn hier vorig jaar ook al geweest en vonden het zo leuk dat we deze niet konden laten liggen. 

Dinsdag de 23e hebben we ook een hele gave dag voor de boeg, deze dag gaan we lekker touren met een boot en manatees en dolfijnen bezoeken. Hopelijk laten ze zich zien. 

Verder hebben we ook ontzettend veel zin om te gaan SHOPPEN. De shoppinglists zijn gemaakt en we hebben veel ruimte in onze koffer gelaten voor ALLE spullen die we mee terug nemen. Ook hebben we heeeeel veel zin om naar Disneyworld: Magic kingdom te gaan, hier zijn wij ook nog nooit geweest en is dus extra speciaal. Dat word heel vroeg opstaan en echt de volledige dag daar besteden.

We hebben al veel voorpret gehad aan het lezen van de blogs van Pieter en Petra, en Rick en Mandy. Hun blogs zijn altijd heerlijk om te lezen als je 's ochtends wakker, zo waan je je al in beetje in Orlando. Dus dank daarvoor!

Dit was dan echt de laatste update vanuit Nederland. Hopelijk kan ik vrijdag al een blog plaatsen en anders word het zaterdag! 

Laten jullie een berichtje achter, vinden we heel leuk om te lezen! Dit kan onder het kopje gastenboek. 

 

Lieve groetjes,

 Daniel en Kim (e.d rest!)