Hello Seaworld!

23-09-2014 15:41

Maandagochtend, we besloten om naar seaworld te gaan. Het weer was heerlijk en de zon scheen volop!:)

We gingen met de shuttlebus van het park. Deze ging om 10.05 heen en 18.30 terug precies mooi!! Rond 10.45 waren we in het park na de tascontrole konden we zo doorlopen want we hadden al kaartjes. Ideaal dus! Want er stond best wel een lange rij.

Als eerste gingen we in de manta, een achtbaan waarin je op je buik ligt. Hij was weer als vanouds geweldig en ook de rest vond m super. Wil bleef bij de tassen en met zn 5en gingen we de achtbaan in.

We hadden een al day dining deal gekocht dus we konden lekker onbeperkt alles pakken drinken en eten. Voor maar 33 dollar p.p. Zo hebben we dus en lunch en diner op in het park.

Na de manta zijn we naar de shamu show geweest deze was weer super!! We genoten met zn allen van de mooie sprongen van de orka's! Het was prachtig om te zien.

De lucht begon 's middags te betrekken en er werd al omgeroepen dat door de weersomstandigheden de attracties konden gaan sluiten. Heeeeel snel naar kraken dus de 2de achtbaan in seaworld. Hier stond bijna geen rij en mochten we al snel in de achtbaan. Deze was ook weer gaaf! Je gaat heel stijl naar beneden langs het water! Na kraken wilden we de boomstam gaan doen. Helaas toen we in de rij stonden kregen we de melding dat alles ging sluiten ivm onweer. Niet snel daarna hoorden we de eerste klappen al! We zijn nog even in de rij blijven staan maar beseften al gauw dat het geen zin had. Dan maar lekker wat gaan eten, We hebben gesmuld van fish and chips, frietjes, kipnuggets en lekkere toetjes. Na het eten werd het weer al beter! Hop hop snel naar de boomstam hier konden we zo doorlopen. Door het slechte weer was bijna iedereen naar huis en daar hadden we profijt van.

We hebben toen nog heel veel in de achtbanen gezeten! Het was echt een topdag! Na deze dag waren we ontzettend moe en zijn we 's avonds thuisgebleven. Na een filmpje was iedereen in dromenland. Vandaag gaan we met een boot touren. En hopelijk veel dolfijnen zien! En we gaan als het goed is met manatees zwemmen. Tot de volgende blog.


Lieve groetjes,

van ons allemaal

En laten jullie weer een leuk berichtje achter voor ons :)