Nog 7,5 week. Time goes by so fast.

29-07-2014 22:00

Lieve allemaal, 

Jeetje wat gaat de tijd toch snel. Inmiddels is het nog maar 7,5 week wachten tot onze reis naar Amerika. 

En wat hebben we er allemaal ontzettend veel zin in. We vermaken ons met filmpjes kijken van achtbanen, bedenken in welke restaurants we een hapje zullen gaan eten en wat we allemaal zullen gaan shoppen. Ontzettende voorpret dus!

De parken zijn bekend en de tickets inmiddels ook besteld en al binnen. We zullen gaan bezoeken: 

- Seaworld

- Aquatica

- Busch garden

- Disneyworld Magic Kingdom

 

Persoonlijk kijk ik het meeste uit naar Disneyworld. Hier zijn Daan en ik ook nog niet geweest. En ik ben zo benieuwd naar het nieuwe fantasygedeelte! CAN'T WAIT! 

Verder hebben we via groupon nog een tour geboekt, namelijk:

- Swimming with dolphins and manatees. (Lekker met een boot toeren, heerlijk) 

De autohuur is ook al helemaal geregeld en de auto staat 19 september op ons te wachten op het vliegveld. Omdat we met z'n 6en zijn hebben we een hele grote auto nodig. (We krijgen een 7-persoons auto) Ben benieuwd waar we mee wegrijden eens even kijken of Daan met z'n goldmembership een upgrade kan regelen. 

Het hotel waar we verblijven is Celebration suites, we zijn erg benieuwd naar deze accomodatie. Vorige jaren zijn wij verbleven in: Hotel mona lisa suites en Legacy vacation resort. Beiden zijn ons heel goed bevallen. Nu weer afwachten wat we nu krijgen. De recenties zijn in ieder geval goed. Ik lees vooral over een heel ruim en schoon hotel en dat is voor ons het belangrijkste! Nou verwachten we ook niet dat we heel veel aanwezig zullen zijn in het hotel. Daar hebben we het veeeels te druk voor. 

 

Nou luitjes, weer genoeg gekletst!

 

Tot de volgende keer. 

(waarschijnlijk vanuit een heel zonnig Orlando!)

Laten jullie wat achter in het gastenboek